19:17 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Από τον πρόεδρο της Microsoft, Μπραντ Σμιθ, ξεναγήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο περίπτερο της εταιρείας στο Νταβός.

Τον πρόεδρο της Microsoft, Μπραντ Σμιθ συνάντησε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, μάλιστα, τον ξενάγησε και στο περίπτερο της εταιρείας.

Ακόμη, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, του παρουσίασε μαζί με τους συνεργάτες του καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές που συνδέουν την ψηφιακή εποχή με τις πράσινες τεχνολογίες.

Ο πρωθυπουργός πρότεινε στον πρόεδρο της Microsoft την αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας για ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και του αρχαιολογικού πλούτου της Ελλάδος.

Από την πλευρά του, ο κ. Σμιθ του επισήμανε ότι αυτό είναι κάτι που ενδιαφέρει τη Microsoft, που συνηθίζει να επενδύει σε τέτοιου είδους προγράμματα.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η εταιρεία θα μπορούσε να επισκεφθεί έναν σημαντικό αρχαιολογικό χώρο, όπως η Ολυμπία, και να υποβάλλει πρόταση στην κυβέρνηση για το πώς η ψηφιακή τεχνολογία θα μπορούσε να αναδείξει τη συνολική εμπειρία του επισκέπτη.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας των δύο ανδρών συζητήθηκε το ενδεχόμενο το επόμενο Data Center της Microsoft να γίνει στην Ελλάδα.

Tags:
συνάντηση, Νταβός, Microsoft, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK