09:57 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης είχε καταρρεύσει μέσα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του, την περασμένη εβδομάδα.

Σε εγχείρηση για την αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο υποβλήθηκε ο Τρύφων Αλεξιάδης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Αλεξιάδης επεσήμανε ότι το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή, αποκάλυψε ότι εμφάνισε όγκο στον εγκέφαλο.

Έκανε, δε, λόγο για μεγάλο σοκ, ενώ σημείωσε πως αποφάσισε να χειρουργηθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και τόνισε ότι ο όγκος αφαιρέθηκε με επιτυχία.

Σύμφωνα με τον κ. Αλεξιάδη, οι εξετάσεις μετά την εγχείρηση και οι πρώτες αντιδράσεις, δείχνουν πως όλα έχουν γίνει στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

«Δεν έχω καμία πρόθεση ούτε να κλαφτώ, ούτε να προβάλω ένα πρόβλημα υγείας που έχω. Έχω πρόθεση απλά να πω με ειλικρίνεια στον καθένα σας το τι ακριβώς ήταν: ‘’ναι, είχα έναν όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος αφαιρέθηκε με επιτυχία’’», υπογράμμισε.

Τόνισε, δε, ότι έδωσε έναν ακόμη αγώνα στη ζωή του και πρόσθεσε ότι «μια μάχη κερδήθηκε, κερδήθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο από γιατρούς με επιστημονικό κύρος, με επιστημονικές βάσεις και με τεράστια προσφορά. Θέλω λοιπόν να προβάλω όλο αυτό το οποίο έγινε».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε μέσα στην αίθουσα της Βουλής όπου διεξαγόταν η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του.

Ο κ. Αλεξιάδης μεταφέρθηκε αρχικά στο ιατρείο της Βουλής και εν συνεχεία διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρύφων Αλεξιάδης: Ελεγχόμενη η κατάσταση της υγείας του - Υποβάλλεται σε εξετάσεις

Τρύφων Αλεξιάδης: Η πρώτη ανάρτησή του στο Facebook μετά τη περιπέτεια

Tags:
εγκέφαλος, όγκος, ΣΥΡΙΖΑ, λιποθυμικό επεισόδιο, λιποθυμία, Τρύφων Αλεξιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK