19:29 04 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Την παρέμβαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια προκάλεσε η καταγγελία μιας γυναίκας ότι έκλεισαν ραντεβού για γαστροσκόπηση στη μητέρα της σε δημόσιο νοσοκομείο της Κρήτης μετά από δύο χρόνια, δηλαδή το 2022.

Ένα απίστευτο περιστατικό προκάλεσε την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα κατήγγειλε ότι το νοσοκομείο Χανίων έκλεισε ραντεβού στην ηλικιωμένη μητέρα της, για το 2022, δηλαδή σε δύο χρόνια από σήμερα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έδωσε εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση που αφορά στο νοσοκομείο Χανίων.

Τι λέει το νοσοκομείο

Η νέα Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, έχει ήδη προβεί στην πρόσληψη ενός επικουρικού γαστρεντερολόγου ιατρού και τις επόμενες ημέρες το Τμήμα θα ενισχυθεί με ακόμη έναν ιατρό.

«Επίσης, ξεκινάει άμεσα η λειτουργία και δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου. Τα ραντεβού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα επαναπρογραμματιστούν και οι ασθενείς θα ειδοποιηθούν για τις νέες ημερομηνίες», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καταγγελία για το Νοσοκομείο Χανίων: Έκλεισαν ραντεβού σε ηλικιωμένη για εξετάσεις… το 2022

Tags:
ραντεβού, νοσοκομείο, Κρήτη, Βασίλης Κικίλιας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK