20:30 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο βουλευτής Θάνος Πλεύρης αναφέρθηκε εκτενώς στη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και το «διαδικτυακό μπούλινγκ» που δέχτηκε από ανθρώπους που «εύχονταν να πεθάνω».

Στην περιπέτεια της υγείας του αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης που στάθηκε ιδιαίτερα στο «διαδικτυακό μπούλινγκ», όπως είπε, που δέχτηκε.

Μιλώντας σε βραδινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, υποστήριξε ότι: «Όσο ήμουν διασωληνωμένος υπήρξε κόσμος που επιθυμούσε και ευχόταν να πεθάνω. Ήταν στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαλότητας και μόλις έγινε ευρέως γνωστό ότι είμαι διασωληνωμένος και με μικρές πιθανότητες επιβίωσης, υπήρχαν πάρα πολλοί που έγραφαν στο twitter “να παρακαλάμε να κερδίσει αυτή τη μάχη ο σταφυλόκοκκος”, “εδώ δεν χωράνε συναισθηματισμοί, να πεθάνει”. Όταν μου είπαν ότι διασωληνώνομαι, η πρώτη μου σκέψη ήταν να μην πεθάνω χωρίς να έχω δει τα παιδιά μου. Έπαθα σηπτικό σοκ, αυτή η μόλυνση μπήκε στην κυκλοφορία του αίματος…».

«Όταν σου λένε για διασωλήνωση καταλαβαίνεις ότι είναι κάτι σημαντικό, η σκέψη ήταν εκείνη τη στιγμή αν είναι να πεθάνω να έχω δει τα παιδιά μου πριν» ανέφερε περιγράφοντας την περιπέτειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το βίντεο του Θάνου Πλεύρη από τα Εξάρχεια

Tags:
ασθένεια, social media, twitter, Θάνος Πλεύρης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK