00:08 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για «χυδαία μικροπολιτική εκμετάλλευση της ανθρώπινης ανέχειας», κατηγόρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Σκληρή απάντηση στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, με αφορμή τα όσα είπε ο πρώτος για τη μαθήτρια λιποθύμησε στη μέση του δρόμου πριν από λίγες ημέρες.

«Η "πολιτική του μαγκαλιού", δηλαδή η πιο χυδαία μικροπολιτική εκμετάλλευση της ανθρώπινης ανέχειας, έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», δήλωσε ο κ. Πέτσας

Πρόσθεσε δε, ότι η πραγματικότητα απαντά «στο ψέμα και στη χυδαιότητα».

«1η Αλήθεια: Η μαθήτρια που "χρησιμοποίησε" ο κ. Τσίπρας δεν ήταν μαθήτρια Δημοτικού. Και το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων αφορά μόνον τα Δημοτικά Σχολεία. 2η Αλήθεια: Παραδώσαμε περισσότερα γεύματα, σε περισσότερα σχολεία, με μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών, από ό,τι μέχρι πέρυσι ο ΣΥΡΙΖΑ. 3η Αλήθεια: Στριμωγμένος ο κ. Τσίπρας ανάμεσα στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και στην αποδοκιμασία ακόμη και των ψηφοφόρων του, ψάχνει σωσίβιο. Μάταια», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Τον κατηγόρησε ακόμα για «λαϊκισμό των μαγκαλιών» ενώ έκανε λόγο και για «συντροφικά μαχαιρώματα».

Παράλληλα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αριθμός γευμάτων που διανέμονται είναι κατά 5.275 αυξημένος σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Ακόμα, γίνεται λόγος για υψηλότερο αριθμό σχολικών μονάδων στις οποίες υλοποιείται το πρόγραμμα σε σχέση με πέρυσι.

Τέλος,  οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το ποσοστό συμμετοχής των μαθητών στο πρόγραμμα είναι κατά 8,42% υψηλότερο συγκριτικά με πέρυσι.

Tags:
ΣΥΡΙΖΑ, Κυβέρνηση, σχολείο, γεύματα, γεύμα, λιποθυμικό επεισόδιο, λιποθυμία, μαθήτρια, Αλέξης Τσίπρας, Στέλιος Πέτσας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK