14:47 01 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Νωρίτερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε προχωρήσει σε διάψευση δήλωσης που αποδίδεται στον ίδιο σχετικά με τα Ίμια και τον Ερντογάν.

Την κυβέρνηση εγκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, στην οποία διαψεύδεται δήλωση που είχε αποδοθεί στον υπ. Νίκο Παναγιωτόπουλο.

«Έχουν περάσει δύο μέρες από τις δηλώσεις Ερντογάν για συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση να μην πάει Έλληνας αξιωματούχος στα Ίμια και για συνομιλίες των υπουργών 'Αμυνας για αντίστοιχες διαδικασίες σε άλλα νησιά, και μέχρι στιγμής η κυβέρνηση: έσπευσε να απαντήσει μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω του ΥΠΕΞ και σήμερα, με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, αμφισβήτησε το ρεπορτάζ δημοσιογράφου που μιλούσε για διάψευση του Τούρκου Προέδρου, επικαλούμενος τον ίδιο τον υπουργό 'Αμυνας», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση και συνεχίζει: «Για την ταμπακιέρα όμως, η κυβέρνηση δεν έχει πει απολύτως τίποτα. Τελικά διαψεύδει τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου ή όχι;», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Ακόμη, η παράταξη της Κουμουνδούρου κατηγορεί την κυβέρνηση για «ερασιτεχνισμό» στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων.

«Επιτέλους, ας καταλάβουν στην κυβέρνηση ότι στα κρίσιμα εθνικά θέματα απαιτείται σοβαρότητα και δεν χωρούν τέτοιοι επικίνδυνοι ερασιτεχνισμοί», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.  
Tags:
υπουργείο Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK