04:23 03 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 12
Βρείτε μας

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού μιλάει στο νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια, ωστόσο, ο τρόπος της δίνει την αίσθηση ότι δεν έχει εξοικείωση με το κείμενο.

Σωρεία σχολίων στα social media προκάλεσε η ομιλία της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού στη Βουλή για τα υδατοδρόμια.

Η κ. Μονογυιού έμεινε για τρία λεπτά στο βήμα χωρίς να καταφέρει να τραβήξει το βλέμμα της από το κείμενο της ομιλίας της ενώ ο τρόπος που «συλλάβιζε» και γενικότερα διάβαζε το κείμενο δημιουργούσε την εντύπωση ότι δεν ήταν εξοικειωμένη με το περιεχόμενό του.

Το βίντεο έγινε viral καθώς δεν πέρασε ασχολίαστο από χρήστες του Twitter, ενώ και στο YouTube δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να αναφερθούν στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την ομιλία της η κ. Μονογυιού.

«Στα έγραψαν που στα έγραψαν, διάβασε τα λίγο πριν. ΕΛΕΟΣ!!!!!!  Πίσω στο Δημοτικό…» αναφέρει χρήστης στο YouTube με έναν δεύτερο να προσθέτει: «Της τα γράψανε, φως φανάρι. Μα δεν έκανε το κόπο ούτε να το διαβάσει πριν;  Καλά, το πόσο γνωρίζει το θέμα; ;;; Όσο και ο γάτος μου....».

Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που αναφέρθηκαν και στα περί αριστείας που έχει υποστηρίξει στο παρελθόν η ΝΔ: «Άλλη μία άριστη της ΝΔ» και «η αριστεία πάει σύννεφο» ήταν κάποια από τα σχετικά σχόλια.

Και οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν την ομιλία ασχολίαστη:

​Ποια είναι η Κατερίνα Μονογυιού

Η Κατερίνα Μονογυιού εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιουλίου του 2019. Σύμφωνα με το βιογραφικό της είναι γεννημένη το 1983 και έχει μεγαλώσει στη Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist.

«Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά» αναφέρεται επίσης.

Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014.

Tags:
Κατερίνα Μονογυιού, social media, viral βίντεο, βίντεο, Twitter, ομιλία, Βουλή, βουλευτής, Νέα Δημοκρατία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK