02:09 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, επέστρεψε ως απαράδεκτο τον φάκελο με τις ηχογραφήσεις του Eurogroup, τον οποίο κατέθεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ως «απαράδεκτο» επέστρεψε στον Γιάνη Βαρουφάκη τον φάκελο με τις ηχογραφήσεις του Eurogroup ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας.

«Όταν κάποιος επιθυμεί να δημοσιεύσει κρυφές συνομιλίες κορυφαίων ευρωπαϊκών οργάνων, θα πρέπει να αναλαμβάνει και την ευθύνη αυτή. Η Βουλή δεν πρόκειται να μετατραπεί σε αχθοφόρο του κ. Βαρουφάκη» επεσήμανε ο κ. Τασούλας.

Και πρόσθεσε: «Καλώ έναν κλητήρα να επιστρέψει στον κ. Βαρουφάκη ως "απαράδεκτο" τον συγκεκριμένο φάκελο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δήλωση του κ. Τασούλα έγινε εν απουσία του κ. Βαρουφάκη, ο οποίος είχε ήδη αποχωρήσει από τη Βουλή, λόγω της κηδείας ενός φιλικού του προσώπου.

Λίγο νωρίτερα, ο πρόεδρος του «ΜέΡΑ25» γνωστοποίησε, από το βήμα της Βουλής, ότι κατέθεσε στα πρακτικά έναν φάκελο με τις απομαγνητοφωνημένες ηχογραφήσεις των κρίσιμων Eurogroup του α’ εξαμήνου του 2015.

«Είναι στη διάθεση του προέδρου της Βουλής να αποφασίσει πώς θα ενημερωθούν γι’ αυτές τα μέλη του Κοινοβουλίου» κατέληξε, προτού κατέλθει από το βήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαμός στη Βουλή: Μητσοτάκης και Τσίπρας «τσακώθηκαν» για τον... Βαρουφάκη

Tags:
Βουλή, Eurogroup, ηχογράφηση, Γιάνης Βαρουφάκης, Κώστας Τασούλας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK