05:44 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 82
Βρείτε μας

Επιθυμεί να υπάρχει «γονέας 1» και «γονέας 2» στην Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος; Τι αναφέρει ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση» στο Sputnik.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση», κληθείς από το Sputnik να σχολιάσει τα όσα είπε χθες ο Ρώσος Πρόεδρος για τον γονέα 1» και τον «γονέα 2», τόνισε:

«Είναι αυτό που έχω πει χίλιες φορές, ο ηγέτης αποδεικνύεται από τις πράξεις του και όχι από τα λόγια του και δεν είναι ηγετίσκος. Ένας Ορθόδοξος ηγέτης λέει το αυτονόητο: Σαφώς και δεν υπάρχει «γονέας 1» , «γονέας 2» ή και γονέας 3 και «γονέας 4». Οι γονείς είναι μόνο δύο, ο άνδρας και η γυναίκα».

Ερωτηθείς για το συμβολισμό της κίνησης του Ρώσου Προέδρου, ο Κυριάκος Βελόπουλος απάντησε:

«Ο Ρώσος πρόεδρος φαίνεται ότι είναι ο θεματοφύλακας του Ορθόδοξου Χριστιανισμού. Τουλάχιστον αυτό θέλει να κάνει ή αυτό δείχνει ότι κάνει. Όλα όσα λέει είναι συμβατά με την ορθόδοξη πίστη. Αντίθετα οι δικοί μας εδώ πέρα έχουν αλλαξοπιστήσει και έχουν γίνει πολύ ρευστοί σε επίπεδο πίστης. Για αυτό και η «ελληνική λύση» θα αγωνιστεί για να παραμείνει η Ελλάδα χριστιανική, ορθόδοξη και ελληνική. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό που κάνει και ο Βλαντίμιρ Πούτιν στη Ρωσία. Έχει κάνει τη Ρωσία υπερδύναμη και χριστιανική μετά από δεκαετίες κομμουνισμού».

Ερωτηθείς για το τι θα έκανε ο ίδιος σε μια αντίστοιχη κατάσταση στην Ελλάδα με το «γονέας 1»,« γονέας 2», απαντά:

«Είμαι βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία τις επόμενες μέρες θα φέρει και αυτή το θέμα, μαζί με όλα όσα φέρνει καθημερινά που είναι αντιορθόδοξα και αντιχριστιανικά, μπορεί να φέρει και κάτι τέτοιο. Εύχομαι να μην το κάνει γιατί αν το κάνει εμείς θα βγούμε στα ‘’κάγκελα’’. Η Ελλάδα είναι χριστιανική χώρα και θα παραμείνει, παρά το γεγονός ότι μας γεμίζουν με μουσουλμάνους, ακραίους ισλαμιστές, και όχι μόνο»

Σε άλλο σημείο υπογράμμισε :

«Ευχόμαστε η «ελληνική λύση» να δώσει τον ηγέτη που χρειάζεται η πατρίδα. Θέλουμε να κάνουμε ξανά τη χώρα μας ελληνική, με Έλληνες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν επισήμανε χθες:

«Όσον αφορά τα "γονέας 1" και "γονέας 2", έχω ήδη τοποθετηθεί δημόσια, αλλά θα το επαναλάβω πάλι. Όσο θα είμαι Πρόεδρος της Ρωσίας, δεν θα έχουμε "γονέας 1" και "γονέας 2". Θα διατηρήσουμε τα "μητέρα" και "πατέρας"», υπογράμμισε ο κ. Πούτιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πούτιν: Ευχαριστούμε Δύση αλλά κρατάμε τους όρους «μητέρα» - «πατέρας» αντί για «γονέας 1-2»

Τα γαλλικά σχολεία αντικαθιστούν τις λέξεις «μητέρα», «πατέρας» με «γονέας 1», «γονέας 2»

Tags:
Ορθοδοξία, οικογένεια, Βλαντίμιρ Πούτιν, Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK