19:35 14 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εμφανίστηκε πρόθυμη να δημοσιεύσει η ίδια τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες των Eurogroup του 2015.

Διατεθειμένη να δημοσιοποιήσει η ίδια τις ηχογραφήσεις των Eurogroup του 2015, εμφανίστηκε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας τις πρόσφατες αποκαλύψεις του Γιάνη Βαρουφάκη.

«Πολύ αργά, κύριες Βαρουφάκη. Αυτές οι ηχογραφήσεις θα έπρεπε να έχουν υποβληθεί το 2015. Αναρωτιέμαι γιατί δεν τις υποβάλλατε σε ‘μένα ως πρόεδρο της Βουλής. Είναι επειδή θα τις δημοσιοποιούσα; Είμαι ακόμα διατεθειμένη, αν θέλετε να το κάνει άλλος αντί για εσάς» έγραψε στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής του «MέΡΑ25», από το βήμα της Βουλής, υπέβαλε στα πρακτικά τις απομαγνητοφωνημένες ηχογραφήσεις των Eurogroup του α’ εξαμήνου του 2015, και παρέπεμψε στο προεδρείο της Βουλής την ευθύνη διανομής τους στα μέλη του Κοινοβουλίου.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, αρνήθηκε να το πράξει, διαμηνύοντας ότι δεν πρόκειται να καταστεί αχθοφόρος του κ. Βαρουφάκης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρώην υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε ότι έως το τέλος του Φεβρουαρίου θα δώσει ο ίδιος στη δημοσιότητα τις επίμαχες ηχογραφήσεις.

Tags:
Κώστας Τασούλας, Eurogroup, ηχογράφηση, Γιάνης Βαρουφάκης, Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK