20:47 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον της κυβέρνησης αναφορικά με το μεταναστευτικό και τη διαχείρισή του εξέδωσε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

«Κανένας να μην παγιδευτεί. Κανείς να μη μπει σε "διάλογο" για το που θα γίνουν τα hotspots. Ο λαϊκός ξεσηκωμός πρέπει να συνεχιστεί και να δυναμώσει» τονίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

«Η ανακοίνωση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Ν. Μηταράκη, ότι παγώνει για λίγες μέρες την επίταξη των χώρων για τη δημιουργία των hotspots, αποτελεί έναν ελιγμό της κυβέρνησης, κάτω από την πίεση των κινητοποιήσεων στα νησιά, προκειμένου να φρενάρει την ογκούμενη αγανάκτηση των νησιωτών και την απόφασή τους να απαντήσουν αγωνιστικά στην επικίνδυνη πολιτική της», υπογραμμίζει η ανακοίνωση και συμπληρώνει ότι «ο κυβερνητικός σχεδιασμός παραμένει σταθερός στη δημιουργία και κλειστών hotspots, που καθιστούν τα νησιά μας φυλακές προσφύγων και μεταναστών της ΕΕ».

Τέλος, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, το ΚΚΕ επικαλούμενο τη σχετική ανακοίνωση ζητεί από την κυβέρνηση «να πάρει πίσω εδώ και τώρα την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου» και ζητά επίσης τον «απεγκλωβισμό όλων των προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά» αλλά και «να κλείσουν τα hotspots και να μην ανοίξουν νέα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεταναστευτικό: Παγώνουν οι επιτάξεις στα νησιά μέχρι την Παρασκευή

Μεταναστευτικό: Η τεράστια ελληνική σημαία των κατοίκων της Λέσβου - Φωτογραφία

Tags:
hotspot, φιλοξενία, ΝΔ, μετανάστες, πρόσφυγες, ΚΚΕ, μεταναστευτικό
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK