20:34 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Υπόθεση Novartis (104)
0 0 0
Βρείτε μας

Σκληρή επίθεση προς τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τους προστατευόμενους μάρτυρες της Novartis, εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, λέγοντας αρχικά: «Εμείς, που τα ονόματά μας κρεμάστηκαν στα μανταλάκια, καταστράφηκαν υπολήψεις, βρέθηκαν σε δύσκολη θέση οι οικογένειες μας, αισθανόμαστε μια μεγάλη πίεση αλλά και μία μεγάλη δικαίωση. Όλοι οι Έλληνες έχουν καταλάβει ότι κάτι πολύ "σάπιο" υπήρχε σε αυτή την έρευνα από την αρχή».

Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε πως αν αποδειχθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε τους προστατευόμενους μάρτυρες να καταθέσουν όσα έχουν υποστηρίξει, τότε θα πρέπει «να πάει μέσα».

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους. Όταν ξεκίνησε αυτή η υπόθεση Novartis, τον Φεβρουάριο του ’18, είχα πει ότι δεν πρόκειται να αφήσω την τελευταία μου πνοή αν δεν τιμωρηθούν αυτοί οι συκοφάντες. Σήμερα είμαστε ένα βήμα πριν από την αποκάλυψη των αληθινών τους προσώπων -γιατί αυτό αργά ή γρήγορα θα γίνει- και πριν από την αποκάλυψη εκείνων που τους έβαλαν να πουν αυτά τα ψέματα. Όταν μάθει ο ελληνικός ποιος τους έβαλε τότε θα ξέρουμε και ποιος πήγε να στήσει τη μεγαλύτερη σκευωρία στην ιστορία της ελληνικής Δημοκρατίας» πρόσθεσε ο υπουργός της ΝΔ.

Στη συνέχεια ανέφερε πως ειλικρινά εύχεται για το καλό της Δημοκρατίας, ο πρώην Πρωθυπουργός να μην είναι εμπλεκόμενος.

«Οφείλω όμως να πω ότι είναι καθήκον της Δημοκρατίας να βρει ποιοι το έστησαν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όχι για λόγους εκδίκησης, αλλά για να μη σκεφτεί ποτέ κανείς στο μέλλον να στήσει τέτοιου μεγέθους παραδικαστικό κύκλωμα, χρησιμοποιώντας ακόμα και εν ενεργεία εισαγγελείς με σκοπό να αλλοιώσουν τους πολιτικούς συσχετισμούς και τη βούληση του ελληνικού λαού», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να κλείσει αν δεν προσέλθουν να καταθέσουν ο Μάξιμος Σαράφης και η Αικατερίνη Κελέση. Και θα προσέλθουν... Γιατί αν δεν μπορούν να τεκμηριώσουν την γνώση τους τότε θα πρέπει να απαντήσουν στο ερώτημα ποιος τους έβαλε να τα πουν. Αν τους έβαλε ο Παπαγγελόπουλος, μέσα ο Παπαγγελόπουλος, αν τους έβαλε η Τουλουπάκη, μέσα η Τουλουπάκη, αν τους έβαλε ο Πολάκης, μέσα ο Πολάκης, αν τους έβαλε ο Τσίπρας, μέσα ο Τσίπρας», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Θέμα:
Υπόθεση Novartis (104)
Tags:
Novartis, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Αλέξης Τσίπρας, Άδωνις Γεωργιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK