ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στο τρισάγιο για τη μνήμη του εύζωνα οπλίτη στην Προεδρική Φρουρά, Σπύρου Θωμά, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, τελέστηκε, σήμερα, τρισάγιο στη μνήμη του εύζωνα οπλίτη Σπύρου Θωμά Σπυρίδωνος.

Ακολούθησε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τελετή ονομασίας της αίθουσας των εστιατορίων της Προεδρικής Φρουράς σε αίθουσα «Εύζωνα ΘΩΜΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ» ως ένδειξη τιμής στον εκλιπόντα.

«Αποτίουμε σήμερα τον οφειλόμενο φόρο τιμής σε έναν συνάδελφό σας, ο οποίος μαζί σας υπηρέτησε τις αρχές και τις αξίες της Προεδρικής Φρουράς. Αρχές και αξίες, οι οποίες απηχούν το πνεύμα, την ιστορική διαδρομή και την προοπτική του έθνους μας. Έπεσε κατά την άσκηση του καθήκοντος, παρά το γεγονός πως ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν να γίνει, έγινε. Έτσι ήταν το θέλημα το Θεού», ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος απευθυνόμενος στους άνδρες της Προεδρικής Φρουράς.

Ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε πως είναι χρέος να τιμάται η μνήμη του και πως όλοι θα πρέπει να αναλογίζονται το παράδειγμά του.

«Ο πόνος, βεβαίως, είναι αβάσταχτος, το κενό δεν μπορεί ν' αναπληρωθεί, αλλά να θυμάστε: Η αιωνιότητα των ανθρώπων εξαρτάται από αυτό που αφήνουν πίσω τους και όχι από τα χρόνια που περνούν επί γης. Κατά τούτο ο Σπύρος θα έχει την αιωνιότητα εκείνη, η οποία χαρακτηρίζει τους ανθρώπους με το δικό του ήθος και την δική του πίστη στην πατρίδα. Αιωνία η μνήμη του», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στους οικείους, τους γονείς, τους λοιπούς συγγενείς του εκλιπόντος.
Tags:
τελετή, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK