16:29 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 02
Βρείτε μας

Κατά τον χαιρετισμό του σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως στην εποχή μας, συντελείται «ιδεολογική ήττα της αριστεράς».

Την «ιδεολογική ήττα της αριστεράς» βλέπει στην εποχή μας ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παραβρέθηκε και μίλησε στη δεύτερη Πολιτική Ακαδημία της ΟΝΝΕΔ, με θέμα «Οικονομία και Ανάπτυξη», που πραγματοποιήθηκε στο Τεχνικό Επιμελητήριο.

Κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση και απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους, ο κύριος Γεωργιάδης ανάφερε συγκεκριμένα «Έχετε ένα σπάνιο πλεονέκτημα, να ζείτε στην περίοδο της ιδεολογικής ήττας της αριστεράς. Ευτυχώς για τη χώρα οι ιδέες αυτές δεν έχουν πια πέραση. Οι ιδιωτικοποιήσεις δεν είναι πια μια κακή δύναμη. Το κράτος δεν είναι τα πάντα στη χώρα».  

Ο υπουργός, σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, συνέχισε καλώντας τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας «να δώσει την ιδεολογική μάχη της εποχής μας, γιατί αυτή δείχνει τον δρόμο για την ανάπτυξη», αφού όπως σημείωσε «δεν αρκεί να απορρίψει η κοινωνία τις αξίες της αριστεράς. Είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει να υπερασπιστούμε τις ιδέες που κράτησαν την Ελλάδα όρθια την εποχή της κρίσης, τις ιδέες αυτές που έβαλαν και κράτησαν την Ελλάδα στην Ευρώπη».

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο υφυπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της δικής του ομιλίας, χαρακτήρισε «χρήσιμη την επιμόρφωση των στελεχών της ΟΝΝΕΔ σε βασικές έννοιες οικονομίας και ανάπτυξης, ιδιαίτερα σήμερα που η οικονομία εισέρχεται σε φάση ισχυρής ανάκαμψης και η ανάπτυξη είναι το βασικό εργαλείο για να αφήσουμε μια και καλή πίσω μας την κρίση».

Μεταξύ άλλων, στο βήμα βρέθηκαν και μίλησαν ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου, Γιώργος Στασινός, η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Βασιλική Λαζαράκου, καθώς και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης.

Tags:
Γιώργος Στασινός, Νέα Δημοκρατία, Κράτος, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ΟΝΝΕΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, αριστερά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK