20:09 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Υπόθεση Novartis (104)
0 0 0
Βρείτε μας

Προηγήθηκε απόφαση του Αρείου Πάγου, με βάση την οποία οι προστατευόμενοι μάρτυρες μπορούν να καταθέσουν, όπως ακριβώς επιθυμούν, διατηρώντας κρυφή την ταυτότητά τους.

Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ωρών ότι η δεύτερη προστατευόμενη μάρτυρας για την υπόθεση Novartis, «Αικατερίνη Κελέση» βρίσκεται σε επικοινωνία με το τμήμα προστασίας μαρτύρων και αναμένεται να εμφανιστεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο skai.gr, βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα προστασίας μαρτύρων προκειμένου να οριστεί η ημερομηνία και ο τρόπος που θα εξεταστεί στη ΓΑΔΑ.

Πριν μέρας η μάρτυρας «Κελέση» είχε πει: «Δεν έχω να εισφέρω το παραμικρό σε σχέση με τη διενεργούμενη προκαταρκτική εξέταση, τόσο ως προς τη διάγνωση της υπόθεσης όσο και ως προς τη διακρίβωση της αλήθειας, αφού ούτε γνώριζα ούτε γνωρίζω τον κ. Παπαγγελόπουλο, ούτε με γνωρίζει».

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα θα καταθέσει ο προστατευόμενος μάρτυρας με την ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» που το βράδυ της Παρασκευής εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ οικειοθελώς.

Οι εξελίξεις αυτές έρχονται στον απόηχο της απόφασης του Αρείου Πάγου, με βάση την οποία οι προστατευόμενοι μάρτυρες μπορούν να καταθέσουν, όπως ακριβώς επιθυμούν, διατηρώντας κρυφή την ταυτότητά τους.

Θέμα:
Υπόθεση Novartis (104)
Tags:
κατάθεση, Βουλή, μάρτυρας, προστασία, Novartis
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK