ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Παύλος Πολάκης δίνει μερικές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουμε με ταυτόχρονες αιχμές εναντίον της κυβέρνησης της ΝΔ.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας -και γιατρός- Παύλος Πολάκης, έκανε στο Facebook μια ανάρτηση για τον κορονοϊό, που μέχρι τώρα έχει κοστίσει τις ζωές εφτά ανθρώπων στην γειτονική Ιταλία.

Όπως αναφέρει ο κ. Πολάκης, η επέκταση της επιδημίας του κορονοϊού είναι λογικό πως σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα και της Ελλάδας, καθώς έτσι γίνεται με τις επιδημίες από στελέχη ιών με ισχυρή λοιμογόνο δύναμη.

«Δεν χρειάζεται πανικός από τον κόσμο αλλά απλά τα μέτρα ατομικής υγιεινής και αποφυγής επαφής που περιγράφονται στις οδηγίες που έχει εκδώσει το Υπ. Υγειας επανειλημμένα για αντίστοιχες επιδημίες όπως της γρίπης! Δεν υπάρχει εμβόλιο, στους κορονοϊούς οφείλεται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ το 15-20% των αναπνευστικών λοιμώξεων της χειμερινής περιόδου» αναφέρει ακόμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει πως κίνδυνο διατρέχουν οι ευπαθείς ομάδες.

Στη συνέχεια, ο κ. Πολάκης επιτίθεται και στην κυβέρνηση λέγοντας πως: «εμείς τυμβωρυχία και τοξική αντιπολίτευση δεν θα κάνουμε», αλλά «θα ελέγχουμε όμως την ετοιμότητα και προετοιμασία, την επάρκεια των μέσων και Υποδομών με βάση της προτάσεις της επιστημονικής κοινότητας».

Τέλος, όπως επισημαίνει πως «επειδή εμείς δεν είμαστε ίδιοι, όπου χρειαστεί θα βοηθήσουμε με κάθε δυνατότητα που έχουμε, πολιτική, οργανωτική, συνδικαλιστική, επιστημονική».

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, γιατρός, κοροναϊός, κορονοϊός, Παύλος Πολάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK