19:26 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Υπόθεση Novartis (104)
0 0 0
Βρείτε μας

Μαραθώνια ήταν η κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης», που άρχισε το απόγευμα της Δευτέρας (24/02) και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα, στο πλαίσιο της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Περισσότερες από οκτώ ώρες κράτησε η κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα, με το όνομα «Μάξιμος Σαράφης», στη ΓΑΔΑ, ενώπιον των μελών της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ο μάρτυρας άρχισε την κατάθεσή του, στις 16:00, το απόγευμα της Δευτέρας (24/02), και βρισκόταν στον 8ο όροφο της ΓΑΔΑ. Τα μέλη της Επιτροπής ήταν στον 14ο και συνομιλούσαν με τον «Μάξιμο Σαράφη» μέσω μικροφώνου.

Ο «Μάξιμος Σαράφης», όπως συμφωνήθηκε, κατέθεσε με αλλοιωμένη φωνή και μόνο μέσω ηχητικών.

Στην εξέταση του μάρτυρα, έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννης Μπούγας, ο Θανάσης Πλεύρης από τη Ν.Δ., ο Σπύρος Λάππας από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Βασίλης Κεγκέρογλου από το Κίνημα Αλλαγής.

Αντίθετα, δεν προσήλθε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Βιλιάρδος, ενώ το ΚΚΕ έχει αποχωρήσει από τη διαδικασία, τουλάχιστον μέχρι να αρθεί το καθεστώς της προστασίας.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η μάρτυρας με το κωδικό όνομα «Αικατερίνη Κελέση» θα καταθέσει σήμερα το απόγευμα (25/02).

Θέμα:
Υπόθεση Novartis (104)
Tags:
Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Novartis
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK