19:35 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε δήλωση προχώρησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ενόψει της κατάθεσης του Σάμπυ Μιώνη στην προανακριτική για την υπόθεση Novartis.

Με αφορμή την επικείμενη κατάθεση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιώνη στην προανακριτική της υπόθεσης Novartis, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος προχώρησε σε σχετική δήλωσή.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος, αναφέρεται σε εμπλοκή που είχε, όπως ισχυρίζεται, κατά το παρελθόν με την Δικαιοσύνη ενώ υπογραμμίζει ότι είναι «άξια θαυμασμού η μηδενική αξιοπιστία του» και, προσθέτει πως  επιστρατεύουν τον κ. Μιωνή, καθώς «κατέρρευσε η προσπάθεια συγκάλυψης του μεγάλου σκανδάλου της Novartis».

«Κατέρρευσε η προσπάθεια συγκάλυψης του μεγάλου σκανδάλου της Novartis. Eπιστρατεύουν λοιπόν τώρα και τον κ. Μιωνή γνωστό από την εμπλοκή του στη Λίστα Λαγκάρντ. Ο κ. Μιωνής έχει διωχθεί για απόπειρα κακουργηματικής απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου μαζί με το γνωστό Σταύρο Παπασταύρου, σύμβουλο του κ. Σαμαρά, και σήμερα κατηγορείται για εξαπάτηση της Ελληνικής Δικαιοσύνης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κάνει ακόμη λόγο για έναν «αμφιλεγόμενο μάρτυρα» και σημειώνει πως χρησιμοποιείται ως «ευκαιρία» ξεπλύματος σκανδάλου.

«Χρησιμοποιούν ένα ευφάνταστο πρόσωπο που συγχέει σκόπιμα και κατ' εξακολούθηση ιδιωτικές υποθέσεις του με διακρατικά ζητήματα. Μεγάλος ο κίνδυνος να διαταραχθούν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας - Ισραήλ και να προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο», αναφέρει.

Επίσης, σημειώνει πως επί ΣΥΡΙΖΑ ο επιχειρηματίας Σαμπύ Μιωνής επεδίωκε να συνάψει σχέσεις με υπουργούς και στελέχη του κόμματος.

«Σήμερα που κυβερνά η Ν.Δ. στρέφεται εναντίον μου. 'Αξια θαυμασμού η μηδενική αξιοπιστία του και προφανής η ανέντιμη πολιτική εκμετάλλευση από διεφθαρμένους διαπλεκόμενους παρανοϊκούς που θα σπεύσουν να υιοθετήσουν τα μεγάλα ψεύδη του. Περισσότερα μετά την κατάθεση του κ. Μιωνή», σημειώνει.

Tags:
Υπουργείο Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, προανακριτική επιτροπή, Novartis
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK