12:00 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Επί επτά μήνες, δεν ζήτησε ούτε μία φορά τη συνδρομή της αντιπολίτευσης για τη διαμόρφωση εθνικής στρατηγικής στο θέμα του προσφυγικού».

Νέα επίθεση προς τον κυβέρνηση της ΝΔ και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη διαχείριση του μετανασρτευτικού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, εν μέσω των κρίσιμων εξελίξεων, «ο κ. Μητσοτάκης έχει επιλέξει να κρύβεται πίσω από τους "κύκλους της ΝΔ" και να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση».

Στη συνέχεια, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόμενο στον πρωθυπουργό επισημαίνει πως: «ό,τι κι αν κάνει, όμως, η ανικανότητα του, που, δυστυχώς, είναι επικίνδυνη για την ίδια τη χώρα, δεν μπορεί να κρυφτεί».

«Επί επτά μήνες, δεν ζήτησε ούτε μία φορά τη συνδρομή της αντιπολίτευσης για τη διαμόρφωση εθνικής στρατηγικής στο θέμα του προσφυγικού. Ακόμα και τις τελευταίες αυτές κρίσιμες ημέρες, αντί να σηκώσει το τηλέφωνο και να καλέσει σε διάλογο, εξαντλείται σε ύβρεις και χυδαιολογία εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ μέσω "κύκλων" του κόμματος του», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση καταλήγει πως: «ο σοφός λαός μας λέει "όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς", ωστόσο, δεν αξίζει στον λαό και τη χώρα μια κυβέρνηση ανευθυνότητας και αλαζονείας που διαχειρίζεται με τόσο τραγικό τρόπο αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τον τόπο».

Tags:
μεταναστευτικό, ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK