20:01 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Σύνορα Έβρου (214)
0 10
Βρείτε μας

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος επιτέθηκε στην Ε.Ε. υποστηρίζοντας ότι έχει αφήσει ένα κράτος της, την Ελλάδα, μόνη της να παλέψει με όλο το αυτό το μέγεθος της μεταναστευτικής διαδικασίας.

Βολές κατά τις Ευρωπαϊκής Ένωσης εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος κάνοντας λόγο για ανησυχητικό κλίμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχετικά με τις τελευταίες κινήσεις της Τουρκίας και τις πιέσεις που ασκεί στα σύνορα.

«Δυστυχώς είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο που η Ε.Ε. δεν έχει καταλάβει το μέγεθος και τη δυσκολία που υφίσταται αυτή την στιγμή η Ευρώπη. Έχουν αφήσει ένα κράτος της, την Ελλάδα, μόνη της να παλέψει με όλο το αυτό το μέγεθος της μεταναστευτικής διαδικασίας», ανέφερε.

Συνέχισε την κριτική του υποστηρίζοντας ότι η Ε.Ε. αφήνει ξεκρέμαστη την Ελλάδα καθώς δεν υφίσταται καμία συμφωνία. 

«Καμία συμφωνία δεν υφίστανται. Και αντί δυστυχώς να καταδικάζει απέναντι σε αυτή την πολιτική ενός κατά τα άλλα δημοκρατικού κράτους μας αφήνει ξεκρέμαστους. Γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε μείνει ξεκρέμαστοι με δηλώσεις και κάποια χαρτζιλίκια. Για ποιο πράγμα; Να κάνουμε τι;», αναρωτήθηκε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Τάχθηκε υπέρ μίας ενιαίας ευρωπαϊκής πολιτικής στο μεταναστευτικό/ προσφυγικό καθώς «αυτός ο διάλογος με μία Τουρκία να εκβιάζει συνεχώς ότι θα ανοίξει την κάνουλα δεν πάει».

Θέμα:
Σύνορα Έβρου (214)
Tags:
Ευρωπαϊκή Ένωση, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, σύνορα, μεταναστευτικό, Έβρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK