ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Αυτά που κάνουν τους εκθέτουν ακόμα και σε αυτούς που θέλουν να τους υπερασπιστούν. Εάν η Ευρώπη υιοθετούσε τα fake news της Τουρκίας, φαντάζεστε σε τι θέση θα ήταν η Ελλάδα;»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για την κατάσταση στα ελληντουρκικά σύνορα, τόνισε πως πρόκεται για οργανωμένη επιχείρηση από πλευράς του τουρκικού κράτους, με στόχο την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας.

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι οι άνθρωποι που καταφθάνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα δεν είναι κάποιοι κατατρεγμένοι, ενώ σκοποός του Ερντογάν είναι να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα όμως «αυτό το σχέδιο απέτυχε γιατί ο πρωθυπουργός ήταν αποφασισμένος να προστατέψει την Ελλάδα».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην επιικείμενη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στη Βρυξέλλες, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι ο Ερντογάν κάνει παζάρι και σίγουρα θα ζητήσει χρήματα.

«Αυτά που κάνουν τους εκθέτουν ακόμα και σε αυτούς που θέλουν να τους υπερασπιστούν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. Ο ίδιος τόνισε ότι η Ευρώπη γνωρίζει τι γίνεται και δεν υιοθετεί τα fake news της Τουρκίας. «Εάν η Ευρώπη υιοθετούσε τα fake news της Τουρκίας, φαντάζεστε σε τι θέση θα ήταν η Ελλάδα;» τόνισε.

Όσον αφορά τις κλειστές δομές για μετανάστες που θα δημιουργηθούν, ο υπουργός επεσήμανε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι μέσω αυτών να φύγουν οι μετανάστες και όχι να μείνουν στη χώρα μας, ενώ εκείνοι που θα μπουν εκεί, δεν θα επιτρέπεται να κάνουν αίτηση για άσυλο, ενώ για τις αντιδράσεις στα νησιά σημείωσε ότι «δεν είναι ώρα για να τσακωνόμαστε, είναι ώρα να βάλουμε πλάτη για την πατρίδα. Με τους νησιώτες δεν αντιδικούμε και καταλαβαίνουμε πλήρως τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται» συμπλήρωσε ο υπουργός.

Tags:
Ελλάδα, ελληνοτουρκικά, ΝΔ, Προσφυγικό, πρόσφυγες, σύνορα, Έβρος, Τουρκία, μεταναστευτικό, μετανάστες, Άδωνις Γεωργιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK