20:19 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Σύνορα Έβρου (214)
0 30
Βρείτε μας

Την αύξηση της πίεσης από την Τουρκία περιμένει ο υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, καθώς το σχέδιο του Ερντογάν δε βγάινει, δηλώνοντας, ταυτόχρονα, πως η Ελλάδα είναι έτοιμη για να ανταπεξέλθει στις τουρκικές πιέσεις στα σύνορα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στεφανής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Open σήμερα Κυριακή 8 Μάρτη, εκτίμησε πως οι πιέσεις από την Τουρκία πρόκειται να αυξηθούν.

«Δε βγαίνει το σχέδιο του Ερντογάν», σημείωσε, χαρακτηριστικά, ο υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής. «Δεχόμαστε επίθεση από την Τουρκία με όχημα τους μετανάστες», τόνισε ο υφυπουργός. «Βρισκόμαστε σε πόλεμο χωρίς σφαίρες. Απειλείται η εθνική μας ασφάλεια», ανέφερε ο κ. Στεφανής.

Όπως ξεκαθάρισε ο Αλκιβιάδης Στεφανής, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει ψύχραιμα τις τουρκικές προκλήσεις, χωρίς να φοβάται τίποτα, ούτε την περίπτωση προβοκάτσιας ούτε την περίπτωση ατυχήματος.

«Δεν μας φοβίζει τίποτα. Αξιολογούμε την κάθε ενέργεια χωρίς όμως να αποκλείουμε και το ενδεχόμενο μιας προβοκάτσιας ή ενός ατυχήματος», τόνισε ο υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του Open. «Ήρεμοι και με ψυχραιμία θα αντιμετωπίσουμε την Τουρκική προκλητικότητα», σημείωσε.

Δείτε το βίντεο:

Θέμα:
Σύνορα Έβρου (214)
Tags:
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Αλκιβιάδης Στεφανής, πρόσφυγες, μετανάστες, Έβρος, Τουρκία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK