18:49 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μήνυση κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μπογδάνου  κατέθεσε μέλος της ΚΕ Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ανάρτηση του πρώτου στα social media.

Στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, βουλευτή της ΝΔ, προχώρησε ο δικηγόρος και μέλος της κεντρικής επιτροπής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ,  Αγης Τάτσης.

Η μήνυση, κατατέθηκε σύμφωνα με το ethnos.gr, λόγω μιας ανάρτησης του βουλευτή με ένα τουρκικό στρατιωτικό όχημα να επιχειρεί να ρίξει μέρος του φράκτη στον Έβρο.

Tη συγκεκριμένη ανάρτηση ο Κωσταντίνος Μπογδάνος, συνοδεύει με τη λεζάντα: «Με τις πλάτες των συριζαίων».

«Δηλαδή, ισχυρίστηκε δημόσια και ο ισχυρισμός του αυτός περιήλθε σε γνώση μεγάλου αριθμού προσώπων, ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ή οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας αυτής, ενεργούν πράξεις εχθρικές προς την χώρα μας, με τη συνδρομή και υποστήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τάτσης.

Ο Α. Τάτσης, σύμφωνα με το ίδιο μέσο ζητά να κληθεί ο βουλευτής να καταθέσει τα στοιχεία που τον οδήγησαν να προβεί σε τέτοιου είδους δηλώσεις.

Τέλος, ζητεί να κληθούν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών να καταθέσουν για το αληθές ή όχι του ισχυρισμού αυτού.

Tags:
Facebook, Έβρος, ανάρτηση, μήνυση, Νέα Δημοκρατία, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK