ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στο Βερολίνο θα βρεθεί αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου αναμένεται να έχει και συνάντηση με την καγκελάριο της Γερμανίας 'Ανγκελα Μέρκελ.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί αύριο το πρωί στο Βερολίνο και θα έχει συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο 'Ανγκελα Μέρκελ.

Μητσοτάκης και Μέρκελ, θα συμμετάσχουν με διαδοχικές ομιλίες στο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ «Vision & Investment Opportunities».

Την Τρίτη, ο πρωθυπουργός θα ταξιδέψει στη Βιέννη και θα συναντηθεί με τον καγκελάριο της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, την Δευτέρα 9 Μαρτίου στο Βερολίνο, έχει ως εξής:

  • Στις 14.00 τοπική ώρα (15.00 ώρα Ελλάδας), αναμένονται οι ομιλίες του πρωθυπουργού και της καγκελαρίου Μέρκελ στο Οικονομικό Φόρουμ.
  • Στις 14.30 τοπική ώρα (15.30 ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την 'Ανγκελα Μέρκελ.
  • Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει επαφές με Γερμανούς επενδυτές και στις 19.00 τοπική ώρα (20.00 ώρα Ελλάδας) θα συμμετάσχει σε πάνελ διαλόγου που διοργανώνει το German Council on Foreign Relations.

Το πρόγραμμα την Τρίτη 10 Μαρτίου διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Στις 08.00 τοπική ώρα (09.00 ώρα Ελλάδας) στο Βερολίνο, ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε πρωινό εργασίας με θεσμικούς φορείς της γερμανικής οικονομίας.
  2. Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, όπου στις 15.40 τοπική ώρα (16.40 ώρα Ελλάδας) θα έχει συνάντηση με τον καγκελάριο της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς.
Tags:
Αυστρία, Γερμανία, Βερολίνο, Άνγκελα Μέρκελ, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK