ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 10
Βρείτε μας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε τη σημασία να ελεγχθεί η επιδημία του κορονοϊού ώστε να υπάρξει χρόνος για να ενισχυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Στο θέμα του κορονοϊού αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τις δηλώσεις του από την Αυστρία, μετά τη συνάντηση που είχε με τον καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς.

«Η Ελλάδα πήρε σήμερα μια σειρά από δραστικά μέτρα. Το υπουργείο Υγείας έκανε δεκτή την εισήγηση για το κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων για 14 ημέρες ως ένα απαραίτητο μέτρο πρόληψης για να προλάβουμε τη γρήγορη εξάπλωση του ιού και να μην τρέχουμε πίσω από τετελεσμένα», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός τόνισε τη σημασία αξιοποίησης του χρόνου και του ελέγχου της επιδημίας ώστε να ενισχυθεί το σύστημα υγείας.

«Πρέπει να αξιοποιήσουμε τον χρόνο που έχουμε ελέγχοντας την επέκταση αυτής της επιδημίας για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε περισσότερο το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να προστατεύσουμε τους πιο ευάλωτους, τους ηλικιωμένους τους χρόνια πάσχοντες στους οποίους κάνω μια έκκληση να παραμένουν στο σπίτι τους», τόνισε.

Καταλήγοντας, ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε σε υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αλληλεγγύη.

«Απαιτώ το αυτονόητο απ’ όσους συμμετέχουν στο δημόσιο διάλογο: υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αλληλεγγύη. Είναι μια κρίση. Θα την περάσουμε όλοι μαζί ενωμένοι», υπογράμμισε.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Ελλάδα, κρούσματα, κορονοϊός, κοροναϊός, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK