ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μήνυμα αισιοδοξίας αποπνέει σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η τοποθέτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Προεδρεία της Δημοκρατίας.

Σε ανάρτηση αναφορικά με την νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Facebook.

«Η αισιοδοξία είναι γένους θηλυκού. Θερμά συγχαρητήρια στη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Σακελλαροπούλου. Μία άξια γυναίκα, ένας άνθρωπος που μας ενώνει όλους σε μία στιγμή που έχουμε ανάγκη περισσότερο παρά ποτέ να μείνουμε ενωμένοι. Της εύχομαι κάθε επιτυχία στα καθήκοντά της», αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου είναι και επίσημα πλέον πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας καθώς έδωσε τον όρκο στη Βουλή.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα παρά τον περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων λόγο του κορονοϊού.

Το «παρών» έδωσαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πολιτικοί αρχηγοί, ενώ η τελετή τελέστηκε χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ορκίστηκε «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας» να φυλάσσει το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνά για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζει την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετεί το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού.

Tags:
Facebook, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK