ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Δευτέρας και μίλησε για τα έκτακτα μέτρα λόγω κορονοϊού και τις ελλείψεις σε αντισηπτικά.

Επίσκεψη σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Χαλκηδόνα πραγματοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Δευτέρας οπότε και τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα στη λειτουργία των αγορών λόγω του κορονοϊού.

Επιπλέον, μίλησε για τα αντισηπτικά διαβεβαιώνοντας ότι από Πέμπτη θα υπάρξει πλήρης ομαλότητα στην αγορά.

«Θα έχουμε αντισηπτικά από Πέμπτη. Υπάρχουν και σήμερα, αλλά με πίεση. Από την Πέμπτη θα έχουμε πλήρη ομαλότητα στην αγορά», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «όλα τα ράφια είναι εντελώς γεμάτα. Ακόμη και στα αντισηπτικά έχει και σήμερα με διαθεσιμότητα.  Τρέχουμε για νέες ποσότητες αντισηπτικών από την Πέμπτη».

«Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Επάρκεια υφίσταται», τόνισε.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε αναλυτικά στα έκτακτα μέτρα που θα ισχύσουν στα σούπερ μάρκετ λόγω κορονοϊού, εξηγώντας ότι η είσοδος στα σούπερ μάρκετ θα γίνεται με αριθμημένη κάρτα ώστε να διασφαλίζεται η αποφυγή συνωστισμού.

Συγκεκριμένα, ο αριθμός των πελατών που μπορούν να βρίσκονται μέσα καθορίστηκε με βάση τη διαίρεση των τετραγωνικών του καταστήματος με τον αριθμό 10, καθώς για κάθε πελάτη πρέπει να αντιστοιχούν 10 τ.μ.

Οι κάρτες είναι αριθμημένες και δίνονται σε κάθε πελάτη που μπαίνει ο οποίος θα την επιστρέφει κατά την έξοδό του.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
αντισηπτικό χεριών, Σούπερ μάρκετ, κοροναϊός, κορονοϊός, Άδωνις Γεωργιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK