ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ορκίστηκε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, στο Προεδρικό Μέγαρο, το πρωί της Δευτέρας.

Καθήκοντα υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας ανέλαβε και επίσημα ο Νίκος Χαρδαλιάς καθώς η ορκωμοσία του πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας αναβαθμίστηκε σε υφυπουργό με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, όπως είναι ο πλήρης τίτλος, υπάγεται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Διαθέτει πλήρεις και αποκλειστικές αρμοδιότητες και αναφέρεται απευθείας στον πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι στη θέση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, τοποθετείται ο μέχρι σήμερα Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας, στρατηγός εν αποστρατεία και πρώην Αρχηγός της Πυροσβεστικής, Βασίλης Παπαγεωργίου.

Tags:
Προεδρικό Μέγαρο, ορκωμοσία, κοροναϊός, κορονοϊός, Νίκος Χαρδαλιάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK