ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά είχε πριν λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συζητήθηκε η κατάσταση με τον κορονοϊό που επικρατεί στην Ελλάδα.

Μετά την τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με τον Αλέξη Τσίπρα για τον κορονοϊό, σειρά είχε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε την κα Γεννηματά για το κυβερνητικό σχέδιο, ενώ επίσης απάντησε στις ερωτήσεις της και έγινε ανταλλαγή σκέψεων και προτάσεων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης.

Και οι δύο πολιτικοί ηγέτες τόνισαν τη σημασία του μηνύματος «Μένουμε Σπίτι».

Αναλυτικότερα, από τη συνομιλία των δύο αρχηγών των κομμάτων τονίστηκε η σημασία της στήριξης της προσπάθειας της χώρας και η ανάγκη λήψης όλων των αναγκαίων μέτρων που προτείνουν τα αρμόδια όργανα με τους ειδικούς επιστήμονες.

Επίσης, τα μέτρα πρέπει να λαμβάνονται έγκαιρα και για όλες τις δραστηριότητες που επηρεάζουν τη διασπορά, χωρίς εξαιρέσεις διότι αλλιώς αυτοαναιρούνται και ακυρώνονται, ενώ για την Εκκλησία πρέπει να παρθούν από την Πολιτεία αποτελεσματικά μέτρα ώστε να μη μετατρέπονται οι ναοί σε κέντρα διάδοσης της επιδημίας. 

Τέλος, αναφέρθηκε πως το βάρος το σηκώνει το δημόσιο  Σύστημα Υγείας, παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια, ενώ χρειάζονται άμεσα μέτρα τόσο σε διοικητικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Φώφη Γεννηματά, ΚΙΝΑΛ, ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK