ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Αφορμή για τη διασταύρωση πυρών Άδωνι Γεωργιάδη και Δημήτρη Παπαδημούλη στάθηκε ανάρτηση του δεύτερου. Σε διαφορετικό σχόλιο του κ. Παπαδημούλη απάντησε ο Παύλος Χρηστίδης.

«Φωτιές» άναψε ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη στο Twitter για τα σούπερ μάρκετ.

Ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι πήγε να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ και τα ράφια ήταν γεμάτα, ενώ ο κόσμος ήταν λίγος. «Πού είναι η “αντικοινωνική συμπεριφορά”» διερωτήθηκε.

Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη που σχολίασε δηκτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την γενναία δημόσια παραδοχή του για το πόσο καλά εξελίσσεται η λειτουργία της Αγοράς των Super Markets με τα μέτρα που θεσπίσαμε» ανέφερε.

Φυσικά ο κ. Παπαδημούλης δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο του κ. Γεωργιάδη:

«Αφήστε τις εξυπνάδες κύριε. Η χώρα και η κοινωνία δίνουν μια δύσκολη μάχη. Πάρτε μέτρα κατά της αισχροκέρδειας στην αγορά. Στηρίξτε το ΕΣΥ που θέλατε να ξηλώσετε. Κάντε κάτι επιτέλους με την τιμή των καυσίμων. Και αφήστε τα ψεύδη ότι η αμόλυβδη είναι στο 1.25€!» αντέτεινε στον κ. Γεωργιάδη.

​Στη συνέχει απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε για την ανάρτησή του σχετικά με τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε:

«Γύρισα στην Ελλάδα 5 ημέρες πριν την επιβολή της καραντίνας και τηρώ πλήρως και με απόλυτη ψυχραιμία τα μέτρα. Ας σοβαρευτούμε και ας ενώσουμε δυνάμεις επιτέλους!».

​Για να έρθει η σειρά του Παύλου Χρηστίδη να παρέμβει και να του υποδείξει «σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ έπρεπε να είστε σε αυτό περιορισμό και καραντίνα, αφού επιστρέψατε από το εξωτερικό».

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Twitter, Άδωνις Γεωργιάδης, Παύλος Χρηστίδης, Δημήτρης Παπαδημούλης, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK