ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1713)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης απέστειλε επιστολή προς το προεδρείο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, για βοήθεια σε εθελοντική βάση.

Επιστολή προς το προεδρείο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ απέστειλε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ζητώντας να προσφέρει βοήθεια εθελοντικά, εν μέσω της πανδημίας κορονοϊού.

Σύμφωνα με το ant1news.gr, ο κ. Πολάκης δήλωσε διαθέσιμος για εθελοντική βοήθεια στην ομάδα του ΕΚΑΒ - ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Ο κ. Πολάκης προέταξε την ειδικότητά του ως χειρουργός – εντατικολόγος.

Το «ευχαριστώ» του Κικίλια

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας εξέφρασε μέσω Twitter τις ευχαριστίες του στον Παύλο Πολάκη, δηλώνοντας πως αν χρειαστεί θα χρησιμοποιηθεί η εθελοντική προσφορά του.

​«Ευχαριστώ τον Παύλο Πολάκη για την αλληλεγγύη και την διάθεση προσφοράς του στη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί. Είναι σημαντική η επικοινωνία και η συνεννόηση σε πολιτικό επίπεδο. Αν χρειαστεί, φυσικά και θα ενεργοποιήσουμε την εθελοντική προσφορά του» ανέφερε ο κ. Κικίλιας στην ανάρτησή του.

Σε νεότερη ανάρτησή του, ο κ. Πολάκης σημείωσε πως «εύχομαι να μην χρειαστεί, αλλά αν χρειαστεί είμαι εδώ».

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1713)
Tags:
COVID-19, Παύλος Πολάκης, Βασίλης Κικίλιας, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK