ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1748)
0 0 0
Βρείτε μας

«Η δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε θα κρατήσει αρκετό χρονικό διάστημα. Αυτό απαιτεί ψυχραιμία, υπομονή, σχεδιασμένη δουλειά και απόλυτη συνεργασία με την κυβέρνηση» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο υπ. Εσωτερικών.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό και τα έκτακτα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς του, ως την μεγαλύτερη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει η Ελλάδα από τη μεταπολίτευση και μετά.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας, μέσω τηλεδιάσκεψης, στους Περιφερειάρχες και στο προεδρείο της ΚΕΔΕ, τόνισε την ανάγκη προστασίας των ευπαθών ομάδων ενώ ζήτησε και εναλλακτικές προτάσεις που θα στηρίζουν τους εργαζόμενους που απολύθηκαν, πέρα από τα έκτακτα οικονομικά μέτρα που έχει λάβει ήδη η ελληνική κυβέρνηση.

Ακόμη, ο υπουργός Εσωτερικών, σημείωσε τον καθοριστικό ρόλο των δήμων, της δημοτικής αστυνομίας και των περιφερειακών υπηρεσιών που συμβάλλουν στην τήρηση των μέτρων που ανακοίνωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε θα κρατήσει αρκετό χρονικό διάστημα. Αυτό απαιτεί ψυχραιμία, υπομονή, σχεδιασμένη δουλειά και απόλυτη συνεργασία με την κυβέρνηση για να στηρίξουμε τις αποφάσεις και τα μέτρα που λαμβάνει, ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε σε πέρας αυτή την πολύ δύσκολη αποστολή», υπογράμμισε επίσης ο κ. Θεοδωρικάκος.

Τέλος, όπως ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών, όσοι συμμετείχαν στη τηλεδιάσκεψη, τόνισαν την ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση των Περιφερειών και των Δήμων στην προμήθεια υγειονομικού υλικού, ενώ θεωρούν ιδιαίτερα σημαντική την στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1748)
Tags:
απαγόρευση κυκλοφορίας, απαγόρευση εξόδου, απαγόρευση, μέτρα προστασίας, κρούσματα, νεκροί, Τάκης Θεοδωρικάκος, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK