09:38 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1966)
0 0 0
Βρείτε μας

Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα του κορονοϊού.

Με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, με την αντιμετώπιση του κορονοϊού να αποτελεί το κύριο θέμα.

Υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι υπουργοί των οποίων οι αρμοδιότητες αφορούν κατ’ εξοχήν την αντιμετώπιση της πανδημίας θα κάνουν τις εισηγήσεις τους.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης καθώς και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία, Νίκος Χαρδαλιάς, θα εξετάσουν τα στοιχεία και την κατάσταση της πανδημίας ενώ θα γίνει και αποτίμηση από την επιβολή των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του COVID-19.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1966)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, Νίκος Χαρδαλιάς, Κυριάκος Πιερρακάκης, Χρήστος Σταϊκούρας, Βασίλης Κικίλιας, υπουργικό συμβούλιο, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK