ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1734)
0 0 0
Βρείτε μας

Την προσωπική του περιπέτεια με τον κορονοϊό περιέγραψε ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας στέλνοντας και δικό του μήνυμα για την ανάγκη οι πολίτες να είναι προσεκτικοί.

Τη δική το επώδυνη εμπειρία από τον κορονοϊό περιέγραψε ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, που εξομολογήθηκε ότι «πήγαινα κατευθείαν για εισαγωγή στη ΜΕΘ».

Όπως αποκάλυψε «με τη χορήγηση συγκεκριμένου σκευάσματος υπήρξε βελτίωση από την επόμενη ημέρα με πτώση των δεικτών και του πυρετού» σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαζόταν να εισαχθεί στην εντατική.

«Δεν αξίζει κανείς να υποστεί κανείς αυτή τη μάχη. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από το να μείνουμε σπίτι για να μην υποστούν περισσότεροι την ταλαιπωρία αυτή. Ο εχθρός είναι ύπουλος, απειλητικός και χτυπά όλες τις ηλικίες όλα τα άλλα είναι αστεία. Πάσχα είχαμε, έχουμε και θα έχουμε» ανέφερε.

Χαρακτήρισε τον ιό ύπουλο και απειλητικό:

«Ο εχθρός είναι ύπουλος, απειλητικός και χτυπά όλες τις ηλικίες όλα τα άλλα είναι αστεία. Πάσχα είχαμε, έχουμε και θα έχουμε» είπε στον ΘΕΜΑ 104,6.

«Ξεκίνησε ανώδυνα»

Εξιστορώντας την εμπειρία του ανέφερε ότι η ασθένεια ξεκίνησε ανώδυνα με μερικά δέκατα. Ωστόσο αυτό άλλαξε στην πορεία.

«Ξεκίνησε ανώδυνα με μερικά δέκατα. Προς μεγάλη έκπληξη ήρθε θετικό το τεστ στον κορονοϊό στις 12 Μαρτίου. Από τις 15 του μηνός ξεκίνησε υψηλός πυρετός, εισαγωγή, χορήγηση χλωροκίνης και αζυθρομυκίνης και κάποια χημειοπροφυλακτικά για προστασία από μικρόβια».

Στη συνέχεια σημειώθηκε επιδείνωση:

«Στις 20 του μήνα επιδεινώθηκε δραματικά η κατάσταση με δραματική ακτινολογική εικόνα και αύξηση των δεικτών λοιμώξεων. Οι λοιμωξιολόγοι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας σε συνεννόηση με τον κ. Τσιόδρα διέγνωσαν αυτοάνωση πνευμονία και προχώρησαν σε ενδοφλέβια αγωγή» πρόσθεσε.

«Διέκρινα την αγωνία»

Με έκδηλη τη συγκίνηση στη φωνή του ο βουλευτής της ΝΔ ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του.

«Διέκρινα στα πρόσωπά τους την αγωνία να πάνε καλά όλα τα περιστατικά και ήταν έκδηλη η χαρά με το εξιτήριο. Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω για τον τεράστιο αγώνα που δίνουν οι νοσηλευτές στα νοσοκομεία. Πρέπει να τους στηρίξουμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, που πλέον έχει βγει από το νοσοκομείο:

«Οι επικίνδυνες ημέρες είναι από την 5η μέχρι την 8η και σε μένα συνέβη στην 7η ημέρα. Η έναρξη ήταν στις 12 Μαρτίου. Μέχρι τις 15 ήμουν στο σπίτι και στις 20 συνέβη η επιδείνωση. Επί 5 ημέρες ήταν 39 πυρετός ανά 4-5 ώρες. Ήταν κάτι εξαντλητικό».

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1734)
Tags:
κρούσμα, βουλευτής, COVID-19, κορονοϊός, Νέα Δημοκρατία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK