ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Σε μια ανάρτηση με το πώς περνάει τις ημέρες της καραντίνας στο σπίτι του προχώρησε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Για τις ημέρες της καραντίνας που περνάει στο σπίτι του μιλά σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας, στην ανάρτησή του στο Facebook λέει πως η μέρα του περνά σε τηλεδιασκέψεις με τους συνεργάτες του και ευχάριστα διαλείμματα για λίγο παιχνίδι με τη σκυλίτσα του.

«Τις μέρες της καραντίνας έχουν χαθεί οι καθημερινές και τα Σαββατόβραδα. Άλλοτε Σάββατο βράδυ θα ήμασταν κάπου έξω με φίλους. Τώρα δεν έχει σημασία η μέρα, δουλεύουμε με τους συνεργάτες μου, μέσω τηλεδιάσκεψης, για τη παρουσίαση των προτάσεών μας για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, που θα ανακοινώσουμε στις αρχές της εβδομάδας. Ωστόσο, ούτε για την Κάρμεν υπάρχουν διαφορές στις μέρες και στις ώρες. Κάθε ώρα είναι γι' αυτήν ώρα για παιχνίδι. Και πάνω που νόμιζα ότι ηρέμησε όταν την πήρα αγκαλιά, έτρεξε να με διαψεύσει. Ή μήπως ήθελε να μου πει με τον τρόπο της ότι συμφωνεί με τις προτάσεις μας;», γράφει

Μάλιστα, η σκυλίτσα Κάρμεν, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, διεκδικεί το δικό της μερίδιο από τον χρόνο του Αλέξη Τσίπρα.

Tags:
καραντίνα, σπίτι, ΣΥΡΙΖΑ, σκύλος, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK