19:43 03 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας επέλεξαν σήμερα το πρωί να επισκεφθούν καταστήματα και επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Στο κέντρο της Αθήνας, αλλά σε διαφορετικές γειτονιές, επέλεξαν να περπατήσουν σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην οδό Ερμού και μαζί με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρο Καφούνη, επισκέφθηκαν καταστήματα της περιοχής.

Αφού συνομίλησε με εμπόρους και πολίτες, ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τις ανησυχίες της αγοράς, καθώς και για τις εντυπώσεις των καταστηματαρχών τις πρώτες ημέρες, μετά την άρση των μέτρων του κορονοϊού.

«Πολλοί εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αποτελεσματική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και παράλληλα του μετέφεραν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις τους λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, κυβερνητικές πηγές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα στην Ερμού
© Φωτογραφία : Dimitris Papamitsos
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα στην Ερμού

Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, εκτίμησε ότι η κίνηση στην αγορά θα αυξηθεί το επόμενο διάστημα, επισημαίνοντας ότι «από τα τέλη Ιουλίου θα δούμε μια άλλη ιστορία».

Κατά τη διάρκεια του περιπάτου στην Ερμού, ο κ. Μητσοτάκης άναψε ένα κερί στην εκκλησία της Παναγίας Καπνικαρέας, ενώ συνομίλησε με άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε το πρωί και ο κ. Τσίπρας, ο οποίος συναντήθηκε με καταστηματάρχες, εργαζόμενους και πελάτες.

Βόλτα Τσίπρα στο κέντρο της Αθήνας
© Φωτογραφία :
Βόλτα Τσίπρα στο κέντρο της Αθήνας

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές από το ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης είχε επαφές με ανθρώπους του κλάδου της εστίασης.

Tags:
COVID-19, κορονοϊός, ανοιχτά μαγαζιά, μαγαζιά, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα, Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK