17:53 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 13
Βρείτε μας

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δημοσιοποίησε στο Twitter αντίγραφο του πτυχίου που έλαβε από το Πανεπιστήμιο Κύπρου ύστερα από αναφορές ότι δεν υπήρξε φοιτητής του ιδρύματος.

Την αντίδραση του Κυριάκου Βελόπουλου προκάλεσαν δημοσιεύματα σχετικά με μεταπτυχιακό που έλαβε από το Πανεπιστήμιο Κύπρου έπειτα και από ανακοίνωση του Πανεπιστημίου που ανέφερε ότι «ο κ. Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του».

Ο κ. Βελόπουλος αντέδρασε έντονα στα δημοσιεύματα και σε ανάρτησή του στο Twitter, δημοσιοποίησε φωτογραφία μεταπτυχιακού τίτλου από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου πάνω στην Επικοινωνία και τη Δημοσιογραφία.

«Έλα να τελειώνει η πλάκα με τους "χοίρους της παραδημοσιογραφίας"! Να σας πάω σε δίκη; Θα κάνει 6 χρόνια και θα λέτε ότι κυνηγάω τους "δήθεν" δημοσιογράφους ρε ξεφτίλες!» έγραψε ο κ. Βελόπουλος.

Τι ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο Κύπρου

Νωρίτερα, το πρωί της Τρίτης, το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων δημοσιοποίησε ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο Κύπρου που ανέφερε τα εξής:

«Έχει περιέλθει στην αντίληψή μας ότι το μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κ. Κυριάκος Βελόπουλος, φέρεται να έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία».

«Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου» προστίθεται.

Τι αναφέρει το βιογραφικό του Κυριάκου Βελόπουλου

Το βιογραφικό που ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του, αναφέρει ότι το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία.

Αναφορικά με τις σπουδές του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης, σημειώνονται τα εξής:

  • Εγγράφηκε στη Σχολή Δημοσιογραφίας του «Κέντρου Ελευθέρων Φιλοσοφικών Κοινωνικών Σπουδών», παρακολουθώντας μαθήματα ως υπότροφος. Από τη Σχολή αποφοίτησε το 1990 με βαθμό Άριστα.
  • Το 2013 έλαβε το πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.
  • Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο  Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία και από το 2017 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας.
Tags:
Πανεπιστήμιο, Κύπρος, μεταπτυχιακά, Κυριάκος Βελόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK