16:52 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Τους τρόπους με τους οποίους θα προσπαθήσει το κράτος να μεριμνήσει για τα εξαρτημένα από ναρκωτικά άτομα, εξήγησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ανάρτηση με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Χθες, Παγκόσμια Ημέρα κατά της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, συναντήθηκα με πολίτες που έχουν βγει νικητές στον αγώνα με τα ναρκωτικά» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση του στο Twitter. Όπως είπε «συζητήσαμε τρόπους να βελτιωθεί η πρόληψη, να αυξηθεί η συνδρομή του κράτους στην απεξάρτηση, να ενισχυθούν προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης», ανέφερε.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο ΟΑΕΔ να αυξήσει στο 90%, από το 70%, το ποσοστό επιδότησης του κόστους απασχόλησης για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν υπαλλήλους που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

«Η κυβέρνηση έχει ήδη μεριμνήσει ώστε ο ΟΑΕΔ να αυξήσει στο 90%, από το 70%, το ποσοστό επιδότησης του κόστους απασχόλησης για επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν υπαλλήλους που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και έχει αυξηθεί το μέγιστο ποσό μηνιαίας επιχορήγησης», πρόσθεσε και κατέληξε: «Κάθε εξαρτημένος δίνει τεράστιο προσωπικό αγώνα για να νικήσει τα ναρκωτικά. Το κουράγιο των ανθρώπων που ξεπέρασαν τεράστιες δυσκολίες πρέπει να αναδειχθεί ως παράδειγμα προς μίμηση».

Tags:
Μέγαρο Μαξίμου, συνάντηση, ναρκωτικά, Twitter, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK