15:22 12 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην Κω θα βρεθεί ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, προκειμένου να υποδεχθεί πτήση από τη Γερμανία, την πρώτη πτήση από το εξωτερικό.

Την πρώτη αεροπορική πτήση από το εξωτερικό, η οποία θα φτάσει στην Κω, θα υποδεχθεί αύριο, Δευτέρα 29 Ιουνίου, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, συνοδευόμενος από την υφυπουργό Τουρισμού, Μάνο Κόνσολα, ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί, ο υπουργός θα συναντήσει και τοπικούς φορείς στο δημαρχείο του νησιού.

Τη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12:30, θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του υπουργού στις 14:15.

Η πρώτη πτήση από Γερμανία, με επιβάτες γιατρούς

Η πτήση, θα πραγματοποιηθεί από την αεροπορική εταιρεία TUI και θα μεταφέρει στη χώρα μας 170 γιατρούς, οι οποίοι αναμένεται να φτάσουν στο αεροδρόμιο το απόγευμα. Το ταξίδι τους έχει προσφερθεί ως συμβολικό δώρο, για τη συνεισφορά τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού στη Γερμανία.

Επιβάτες στη συγκεκριμένη πτήση, εκτός από τους γιατρούς, θα είναι και ανώτατα στελέχη της εταιρείας TUI, με τα οποία θα συναντηθεί ο υπουργός Τουρισμού την Τρίτη 30 Ιουνίου, στην Αντιμάχεια της Κω, ενώ μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσει και κοινή συνέντευξη Τύπου.

Tags:
γιατροί, Γερμανία, Χάρης Θεοχάρης, υπουργός Τουρισμού, Κως, πανδημία, πτήσεις, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK