15:52 12 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με τη μητέρα και τη γιαγιά του 9χρονου κοριτσιού που λιποθύμησε από την πείνα στη Ρόδο συνομίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τη μητέρα και τη γιαγιά της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα στη Ρόδο επικοινώνησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή έχασε τις αισθήσεις της ενώ περίμενε στην ουρά με τη μητέρα της σε φούρνο. Η μητέρα εργαζόταν σε ξενοδοχειακή επιχείρηση και έχει μείνει άνεργη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε την ευκαιρία να πει στις δύο γυναίκες πως δεν είναι μόνες τους και πως δεν πρέπει να αισθάνονται ντροπή.

Παράλληλα, επιτέθηκε στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι άφησε χιλιάδες ανθρώπους για τρεις ολόκληρους μήνες να ζήσουν με μόλις 800 ευρώ και δεν έλαβε καμία μέριμνα για τους εποχικά εργαζόμενους.

«Οι προτάσεις μας για την προστασία της εργασίας και το εισόδημα έκτακτης ανάγκης που καλύπτει και τους εποχικά εργαζόμενους στον τουρισμό, αποτελούν ζωτικής σημασίας επιλογές για την κοινωνία» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Αλ. Τσίπρας.

Tags:
Ρόδος, ΣΥΡΙΖΑ, κορονοϊός, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK