10:35 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σήμερα το βράδυ θα λάβει χώρα η κεντρική εκδήλωση της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ολυμπίου Διός.

Στο Ναό του Ολυμπίου Διός, στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα η κεντρική εκδήλωση για την Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού, κ. Μητσοτάκη

Η Προεδρία του διεθνούς οργανισμού από την Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει από τις 15 Μαΐου και θα έχει μια διάρκεια έξι μηνών

Στόχος της Ελληνικής Προεδρίας είναι η προώθηση ζητημάτων σχετικά με την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των αξιών της δημοκρατίας και της διασφάλισης του κράτους δικαίου μέσα στις έκτακτες συνθήκες της πανδημίας. Βέβαια, αυτές οι έκτακτες συνθήκες έχουν μετατρέψει πολλές από τις προγραμματισμένες δράσεις στη διεξαγωγή τους μονάχα με ψηφιακό τρόπο. 

Η κεντρική εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:15 απόψε στον αρχαιολογικό χώρο των Στύλων του Ολυμπίου Διός. Το πρόγραμμα ομιλιών περιλαμβάνει χαιρετισμό του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, κ. Βαρβιτσιώτη και την ομιλία της κα Σακελλαροπούλου, παρουσία του πρωθυπουργού. 

Tags:
Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκδήλωση, Αθήνα, Ελλάδα, Συμβούλιο της Ευρώπης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK