13:33 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Αγία Σοφία (225)
0 0 0
Βρείτε μας

Στο ζήτημα της μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Το θέμα δεν είναι ελληνοτουρκικό, είναι παγκόσμιο και διεθνές, αλλά είναι αναπόδραστος ο δηλητηριασμός των ελληνοτουρκικών σχέσεων» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

Όπως σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, το προσεχές διάστημα είναι απαραίτητη η ενότητα των Ελλήνων, η επιχειρησιακή ετοιμότητα και η προσπάθεια για την ενίσχυση των διεθνών συμμαχιών.

«Η ισχυρή ενότητα των Ελλήνων γύρω από τις σταθερές εθνικές θέσεις, η ισχυρή διπλωματική δράση της χώρας σε όλα τα επίπεδα με αύξηση και ενίσχυση συμμαχιών και δράσεων και η επιχειρησιακή ετοιμότητα» είναι αναγκαία σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κουμουτσάκο, είναι απαραίτητο η Δύση να δείξει εντονότερη αντίδραση από αυτές των προηγούμενων ωρών, που ωστόσο αποτελούν ένα πρώτο βήμα που πρέπει να ενισχυθεί.

Χώρες όπως «η Ελλάδα, η Γαλλία και άλλα κράτη οφείλουν να μπουν στην πρώτη γραμμή μιας διεθνούς πολιτικής αποτροπής της Τουρκίας από το να ταράξει την περιοχή ακόμα περισσότερο, οδηγώντας σε πολύ δύσκολες ατραπούς» σημείωσε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί από την Τουρκία.

Δείτε το βίντεο:

Θέμα:
Αγία Σοφία (225)
Tags:
Αγία Σοφία, Γιώργος Κουμουτσάκος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK