08:40 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ.

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας περιελάμβανε το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος βρέθηκε στο νησί.

Συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ο Έλληνας πρωθυπουργός, σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανακοίνωσε την προμήθεια του συγκεκριμένου νοσοκομείου με μηχάνημα ανίχνευσης SARS-CoV-2, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα εξέτασης περίπου 300 δειγμάτων κάθε μέρα.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Υγείας από την πλευρά του, έκανε λόγο για μονιμοποίηση επικουρικού προσωπικού του νοσοκομείου με άμεση πρόσληψη ακόμα 37 ατόμων επικουρικού προσωπικού, ενώ εξέφρασε την πρόθεση του υπουργείου Υγείας να διατηρηθεί το προσωπικό που ήδη εργάζεται, μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ με χρηματοδότηση απο ΕΣΠΑ, καθώς και την παροχή κινήτρων οικονομικού χαρακτήρα προς ιατρούς, ώστε να στελεχωθούν κενές θέσεις.

Όπως τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου, Λεωνίδας Ρουμπάτης, ο οποίος υποδέχθηκε τον Κυριάκος Μητσοτάκη, «είναι η πρώτη φορά, που εν ενεργεία Πρωθυπουργός, επισκέπτεται το Νοσοκομείο της Κέρκυρας».
Tags:
επίσκεψη, κορονοϊός, Υπουργείο Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, Κέρκυρα, πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK