00:19 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Βάσεις 2020 (27)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων, αναφερόμενος και στις δύσκολες συνθήκες που είχαν να αντιμετωπίσουν φέτος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Facebook. 

Τα τελικά αποτελέσματα ανακοινώθηκαν σήμερα, Παρασκευή, το πρωί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

«Συγχαίρω τους νέους και τις νέες μας, που απ’ τις σχολικές αίθουσες θα αναζητήσουν τώρα στα αμφιθέατρα των Πανεπιστημίων τη γνώση και τα εφόδια για το μέλλον τους. Πανεπιστήμια που για ένα, σύντομο ελπίζουμε, διάστημα θα λειτουργούν με τους όρους που επιβάλλει η αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός καλώντας, παράλληλα, όσους δεν κατάφεραν τον στόχο τους να επιδείξουν επιμονή.

«Και καλώ όσους δεν τα κατάφεραν, να μετατρέψουν την προσωρινή απογοήτευση σε μόνιμη προσήλωση και επιμονή στους στόχους τους. Από κανένα ταξίδι δεν λείπουν τα κύματα. Η πυξίδα, όμως, πρέπει να είναι πάντα στραμμένη στην τελική επιτυχία» έγραψε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Τον έπαινο, φέτος, τον δικαιούνται όλα τα Ελληνόπουλα, καθώς η μισή χρονιά κύλησε μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες, λόγω της πανδημίας. Όμως με το πείσμα τους, την πολύτιμη συμβολή των καθηγητών τους και τη στήριξη της οικογένειάς τους, ξεπεράσαν όλα τα εμπόδια. Το αύριο της χώρας είναι, λοιπόν, σε καλά χέρια.

Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά μας!».

Θέμα:
Βάσεις 2020 (27)
Tags:
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020, Πανελλαδικές, Πανελλήνιες 2020, Πανελλήνιες, βάσεις εισαγωγής, βάσεις, Κυριάκος Μητσοτάκης, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK