13:17 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Για την ανάγκη να μείνει σε καραντίνα ύστερα από επαφή που είχε με κρούσμα κορονοϊού, μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε για την επαφή που είχε με επενδυτή θετικό στον κορονοϊό και στη συνέχεια έπρεπε να μπει σε καραντίνα.

«Η πανδημία δεν κάνει διάκριση στα αξιώματα. Στην πανδημία είμαστε όλοι ισότιμοι, είτε πρωθυπουργός είτε απλός πολίτης. Και τα κυβερνητικά στελέχη τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα» επισήμανε στον ΣΚΑΪ από το σπίτι του όπου βρίσκεται σε καραντίνα.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως έμαθαν τα νέα, αυτός και οι άλλοι δύο υπουργοί, λίγο πριν μπουν στο αεροσκάφος για τη Θεσσαλονίκη.

«Το μάθαμε 10 λεπτά πριν μπούμε στο κυβερνητικό αεροσκάφος για τη Θεσσαλονίκη. Ο επενδυτής είχε έρθει έχοντας κάνει τεστ 72 ώρες πριν, που βγήκε αρνητικό, αλλά σε νέο τεστ στο αεροδρόμιο βγήκε θετικός, κι αμέσως μάς πήρε τηλέφωνο. Τον ευχαριστούμε, είναι πολύ υπεύθυνος, φαντάζεστε να είχαμε μπει στο αεροπλάνο και να μιλάμε με άλλους υπουργούς και τον πρωθυπουργό... Ο επενδυτής είναι ασυμπτωματικός» εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης.  

Ακόμη έκανε γνωστό πως το Σάββατο αναμένεται να υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό.

«Είμαι πολύ καλά. Θα κάνουμε τεστ αύριο το απόγευμα, αν είναι αρνητικό θα μάς το πει ο ΕΟΔΥ. Νιώθω πολύ καλά» διαβεβαίωσε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Ο ιός υπάρχει… Πρέπει να τηρήσουμε τις υποδείξεις των γιατρών. Είναι ευτύχημα που έχουμε τον υπολογιστή, έχουμε τηλεδιασκέψεις μέχρι το βράδυ ανά δεκάλεπτο».  

 

Tags:
Θεσσαλονίκη, Γιάννης Πλακιωτάκης, Ελλάδα, καραντίνα, κορονοϊός, κρούσμα, Άδωνις Γεωργιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK