18:28 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 31
Βρείτε μας

Μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, σύμφωνα με ανάρτηση της αναρχικής συλλογικότητας.

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο της ανάληψης ευθύνης: «Ο Κυρανάκης δεν έχει σταματήσει στιγμή να μας εκπλήσσει. Κάθε φορά που ένα μείζον θέμα έρχεται στην επιφάνεια παίρνει σαφή θέση ενδεικτική του ποιος είναι, είτε αυτό έχει να κάνει με το μεταναστευτικό (παίρνοντας θέση υπέρ της ακροδεξιάς και των Ενωμένων Μακεδόνων στο περίφημο “μπάρμπεκιου”) , είτε με τα επιδόματα (τα οποία σύμφωνα με τον βουλευτή θα δίνονται μόνο σε Έλληνες), είτε με τη συγκάλυψη παιδεραστών του κόμματος (θύμα σκευωρίας, άλλωστε σύμφωνα με τον βουλευτή, ο Νίκος Γεωργιάδης). Αυτή τη φορά ήρθε να μας τονίσει πως "οι νέοι και οι νέες ευθύνονται για την ανεργία καθώς δεν φτιάχνουν “καλά” και “δομημένα” βιογραφικά και τα περιμένουν όλα από το κράτος"».

Τα μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και έπειτα αποχώρησαν.

Tags:
συνθήματα, επίθεση, γραφείο, Ρουβίκωνας, βιογραφικό, Ανεργία, άνεργοι, Κωνσταντίνος Κυρανάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK