18:20 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Κατά της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας στα σχολεία τάχθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, λίγο πριν το άνοιγμα των σχολείων.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, τάχθηκε κατά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα παιδιά, λέγοντας πως ο ΠΟΥ λέει πως η μάσκα στα παιδιά κάτω από 12 ετών δημιουργεί προβλήματα στη μαθησιακή ικανότητα.

«Εγώ στο παιδί μου δεν θα έβαζα μάσκα, το λέω ξεκάθαρα. Αυτή είναι η άποψή μου» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

Ο ίδιος τόνισε πως δεν αμφισβητεί την πανδημία αλλά τη μάσκα.

«Πώς θα πείσεις ένα παιδί 7-8 ετών να φοράει τόσες ώρες τη μάσκα; Εγώ ζήτησα τις μελέτες. Δεν έχω ξανακούσει για ασυμπτωματική ασθένεια. Δεν είμαι εδώ για να αμφισβητήσω την πανδημία. Αμφισβητώ τη μάσκα. Οι δηλώσεις Τσιόδρα και μάσκα είναι αντιφατικές. Λένε ψέματα. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Πριν τρεις μήνες λέγανε ότι οι μάσκες είναι επικίνδυνες. Έχουν πάρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ» τόνισε.

Μάλιστα σε ερώτηση τηλεθεατή για το αν το παιδί του προσβληθεί από κορονοϊό ακολουθώντας τη συμβουλή του, απάντησε τα εξής:

«Είπα την άποψή μου. Ας με διώξει η Πολιτεία, εγώ λέγω για το δικό μου το παιδί. Γιατί πρέπει να επιβληθεί ένα μέτρο για το οποίο δεν υπάρχουν μελέτες;» αναρωτήθηκε.
Tags:
σχολεία, βίντεο, μάσκα, πανδημία, Κυριάκος Βελόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK