22:39 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά σήμερα από τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του πολιτικού και οικονομικού φόρουμ, Thessaloniki Helexpo Forum. Δείτε την ομιλία του πρωθυπουργού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε αργά το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη και σήμερα, Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου απευθύνει στις 19:00 ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς. 

Σημειώνεται ότι η ακύρωση της φετινής 85ης ΔΕΘ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν προκάλεσε ακύρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού προς τους παραγωγικούς φορείς, ενώ η ΔΕΘ αντικαταστάθηκε από ένα πολιτικό και οικονομικό φόρουμ, το Thessaloniki Helexpo Forum το οποίο ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.

Όπως γνωστοποίησε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας αναμένεται να εξαγγελθεί δέσμη μέτρων για τη βραχυπρόθεσμη αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας και δέσμη μεσοπρόθεσμων μέτρων με φοροαπαλλαγές. Ακόμη, σημείωσε πως ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί και στην αποτρεπτική ικανότητα της χώρας, η οποία θα βασίζεται στο εξής τρίπτυχο: εξοπλιστικά προγράμματα, ενίσχυση στρατιωτικού προσωπικού και ενίσχυση ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.

Δείτε την ομιλία του πρωθυπουργού:

Tags:
Φόρουμ, Θεσσαλονίκη, ομιλία, πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK