23:10 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Φωτιά στη Μόρια (105)
0 12
Βρείτε μας

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προειδοποίησε από τη Μυτιλήνη πως δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να παραβιάσει τους κανόνες στη χώρα μας.

Αυστηρή προειδοποίηση έστειλε από τη Μυτιλήνη ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τονίζοντας πως δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να παραβιάσει τους κανόνες στη χώρα μας κάνοντας λόγο για κυρώσεις.

«Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να παραβιάσει τους κανόνες στη χώρα μας. Θα υπάρξουν κυρώσεις προς όσους εμποδίζουν τους μετανάστες να μπουν στη νέα δομή [...] η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και η ασφάλεια είναι πρωταρχικό μέλημα τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους χιλιάδες μετανάστες που είναι στο δρόμο και ειδικότερα τα παιδιά με τους γονείς τους» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Παράλληλα, επιβεβαιώσε εμμέσως πληροφορίες στις οποίες η Ελληνική Αστυνομία φερόταν να να έχει εντοπίσει ομάδα παραβατικών μεταναστών, οι οποίοι εμποδίζουν πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στον δρόμο, να πάνε στη νέα δομή.

Εν κατακλείδι, ο κ. Χρυσοχοΐδης προέτρεψε τους αιτούντες άσυλο να πάνε στη νέα δομή ώστε σε πρώτη φάση να ταυτοποιηθούν και στη συνέχεια να εξεταστούν για κορονοϊό.

Θέμα:
Φωτιά στη Μόρια (105)
Tags:
Μόρια, Λέσβος, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK