22:54 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο Ζόραν Ζάεφ θα έχει και αρκετές συναντήσεις με επιχειρηματίες στη διάσκεψη του «Economist», όπως και με εκπροσώπους της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Διήμερη επίσκεψη εργασίας στηνΕλλάδα θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, θα συμμετάσχει σε συνέδριο που διοργανώνει ο «Economist», ενώ θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Τον κ. Ζάεφ θα συνοδεύουν ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις, Φατμίρ Μπιτικί, ο επίσης αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπεύθυνος για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Νικολά Ντιμιτρόφ, αλλά και ο νέος υπουργός Εξωτερικών, Μπουγιάρ Οσμάνι.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας θα απευθύνει ομιλία σε πάνελ συζήτησης, αφιερωμένο στα Δυτικά Βαλκάνια στην τράπεζα του «Economist», στην οποία φέτος κυριαρχούν τα θέματα σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας της COVID-19. 

Στην ατζέντα της επίσκεψης στην Αθήνα του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας προβλέπεται στις 16 Σεπτεμβρίου γεύμα εργασίας με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ θα προηγηθεί συνάντηση με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Tags:
συνάντηση, Σκόπια, Ελλάδα, συμφωνία των Πρεσπών, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Βόρεια Μακεδονία, Ζόραν Ζάεφ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK